8 Ekim 2013 Salı

En Şık Salon Avizeleri

Avize seçimi yaparken birtakım püf nokta bulunmakta. Bunlardan ilki, tavan yüksekliği. Tavanı alçak olan mekanlarda sarkıt avize kullanılmaması gerekir. Aksi halde tavanınız basık bir görünüme sahip olacağından, kullanılan avizenin hiçbir esprisi kalmaz.
Bir diğer özelliğe gelince; kullanılan mekanın büyüklüğü. Geniş ve ferah bir salonunuz varsa, salonunuzda büyük ve gösterişli sarkıt avizeler kullanmanız daha doğru olacaktır. Böylelikle salonunuzu hem daha iyi aydınlatmış olacak hem de salonunuzu boş bir görünümden kurtarmış olacaksınız.
Avize seçiminde dikkat etmemiz gereken bir diğer husus da kullanılan eşya ve mobilyalar. Klasik mobilyalar kullanılan bir mekanda klasik avize seçimi en doğru karar.

Şimdi sizlere birkaç avize modeli tavsiye edelim...

Renkli bir kişiliğe sahipseniz bu avize tam size göre. Rengarenk bu avizeyle mekanınıza ışıltı katarken, bulunduğunuz ortamın atmosferini tamamen değiştireceksiniz.




Kadeh şeklindeki bu avizeyle modernliğinize modernlik katacaksınız.Sade ve şık bir tasarıma sahip olan bu avizeyi istediğiniz her mekanda kullanabilirsiniz...




Her zevke uygun diğer avize modellerini görmek için linki tıklayınız.   http://www.hepsikampanyali.com/avize-kat175.html






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder