9 Nisan 2015 Perşembe

9 Parçalı Duvar Saatleri

9 Parçalı Tablo Saatler

Zamanın akıp geçmesine şahit olan , önceden sadece zamanı takip etmek için kullanılan , ama günümüzde şekilden şekile giren hatta çığır açan bir dekorasyon parçası haline gelmiştir saatler.

Şimdiler de Çok moda olan tablolu saatler evlerimizde hem modern bir tablo gibi yerini alıp hemde bize zamanı göstermektedir. Zamanın kıymetini bilmemiz gerekli ama biz daha çok zamanı gösteren saatlerin kıymetini biliyor ve şekline şemaline çok önem veriyoruz..Kötü mü ediyoruz hayır tabiki...

Zaman dekorasyon zamanı... Bir çoğumuz bugun evime ne almalıyım diye düşünüyoruz.birbiri ile yarışan ev dekorasyon modellerimiz birbirini kovalıyor. Aslında zamana ayak uyduruyoruz. Dedik ya zaman çok önemli diye. Zaman Evine ve Kendine Bakma Zamanı... Nasıl hergün evden çıkarken bugun ne giymeliyim ve herkezden farklı olmalıyım diye düşünüyorsak , artık evimiz içinde nasıl bir ürün alırda dekorasyonum da değişiklik yapabilirim diye düşünüyoruz.

Çok Para harcamadan da bu istedikleriniz olabiliyor aslında biraz zevkli olup evde bi konsept yakalayabilirseniz sizden iyisi yok. Renk Tonları ve Tabiki ürünler arasındaki Modern çizgililer mi klasik çizgilermi taşıması gerektiğini çözdüğümüz zaman gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Önemli olan ne istediğimizi bilmeli ve ona göre ürünler seçmeyi öğrenmeliyiz. Gidipte çok spor bir odaya klasik bir avize seçersek e tabiki o avize orada sıratacak ve ben buraya ait değilim diyecektir. İşte tamda bu yuzden dekorasyon tüyalarına kulak verip modayı biraz da olsa yakından takip etmek sizin işinizi çözecektir..
Aşağıda Sizlere Bi Kaç Örnek verdik daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz.( http://www.hepsikampanyali.com/9-parcali-tablo-saatler-kat2012.html)

Dediğimiz Gibi Ufak Dokunuşlarla Büyük Farklılıklar yaratmak tamamen sizin elinizde...
Keyifli Mutlu Alışverişler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder